Továbbképző tanfolyamok

Meghna Shah - kígyók és más hüllők

Továbbképző tanfolyam
2019. október 19., szombat

Október 19-n  Budapestre látogat Sankaran egyik legközelebbi  munkatársa, tanítványa, a The Other Song Academy dékánja, dr. Meghna Shah, aki a kígyókról, hüllőkről tart egynapos tanfolyamot. Meghna a téma egyik legjobb szakértője, a hüllőkről szóló könyv társszerzője.

Mit tehetünk daganatos betegeinkért homeopátiával?

Továbbképző tanfolyam
2019. szeptember 28., szombat

„Ha meg akarsz gyógyulni, legelőször meg kell kérdezned magadtól, hogy készen állsz-e a betegség kiváltó okától megszabadulni. Csak ha ez lehetséges, akkor leszel képes meggyógyulni…” Hippocrates

dr. Heiner Frei tanfolyama - egyesületi továbbképzés

Polaritásanalízis

Továbbképző tanfolyam
2019. május 24., péntek - 2019. május 25., szombat

Lehetséges kevés tünetből pontosan homeopátiás szert választani? Polaritáselemzés, a homeopátiás svájci óra.

Rajan Sankaran Budapesten - 8 doboz módszer - Időpont: 2018. október 5-6-7.

Rajan Sankaran Budapesten

Továbbképző tanfolyam
2018. október 5., péntek - 2018. október 7., vasárnap

2006. után most október elején ismét vendégül látjuk korunk egyik legnagyobb iskolateremtő homeopátiás nagymesterét dr. Rajan Sankaran-t. Abban a különleges szerencsében van részünk, hogy budapesti tanfolyamán Sankaran személyesen vezet be minket a 8 doboz módszer rejtelmeibe, ami homeopátiás... Tovább

Sorok és stádiumok az ásványi és növényi birodalomban

Továbbképző tanfolyam
2018. május 4., péntek - 2018. május 6., vasárnap

Resie Moonen súlyos betegségek, pl. autoimmun betegségek és egyéb akut és krónikus állapotok videoeseteit fogja bemutatni, hosszú esetkövetéssel. Az esetek között lesznek csecsemők, kisgyerekek és felnőttek esetei is, olyan páceinsek viedói, akik ásványi és növényi szereket kaptak.

Hormonbetegségek támogatása homeopátiával

Továbbképző tanfolyam
2018. február 24., szombat

Cukorbetegség, csökkent glükóztolerencia, policisztás ovárium szindróma, menstruációs zavarok, pajzsmirigy betegségek - a leggyakoribb hormonális betegségek, melyekkel a mindennapokban találkozhatunk.

Repertorizációs tanfolyam

Továbbképző tanfolyam
2017. november 18., szombat

Örömmel tudatjuk Veletek, hogy idén egyesületünk új tanfolyamot szervez, melynek célja a repertorizáció készségszintű elsajátítása. A tanfolyam során - összesen 5 alkalommal - gyakorolhatjátok a repertorizálást oktatóink segít-ségével, iránymutatásával.

Házi kedvencek tanfolyam

Továbbképző tanfolyam
2017. november 11., szombat

Most különleges előadás sorozatra hívunk Titeket! Kedvenc állatainkról tanulhatunk homeopata állatorvos kollégáinktól.

Jan Scholten tanfolyama

Jan Scholten tanfolyama

Továbbképző tanfolyam
2017. október 6., péntek - 2017. október 8., vasárnap

Jan Scholten ismét szemináriumot tart Budapesten 2017. október 6-8. között. Scholtenre a világon mindenütt úgy gondol a szakma, hogy ő az a gondolkodó, aki a homeopátia számára megértette és feldogozta a periódusos rendszert.

Joshiék tanfolyama - 2017

Továbbképző tanfolyam
2017. május 26., péntek - 2017. május 28., vasárnap

A mumbai Joshi házaspár, akik "dinamikus duó"-ként ismertek a világban, májusban lesznek vendégeink. Most az állati szerekről kidolgozott rendszerüket hozzák el Budapestre, amelynek segítségével jóval egyszerűbben tudjuk felismerni és beazonosítani az állati szereket.

Gondolkodjunk rendszerszemléletben!

Gondolkodjunk rendszerszemléletben!

Továbbképző tanfolyam
2017. április 1., szombat

Szeretnéd-e sokkal hatékonyabbá tenni a gyógyításod, készen állni a legújabb nemzetközi homeopátiás kutatás eredmények mindennapi gyakorlatban való alkalmazására?

Anyaszerek, azaz Matridonal Remedies – Az anya ajándékai

Anyaszerek - dr Borbély Katalin tanfolyama

E-learning Továbbképző tanfolyam

2017. február 11-én dr. Borbély Katalin homeopata orvos, háziorvos, sürgősségi szakorvos magával ragadó és lényegre törő előadást tartott gyógyításának ars poeticájáról.

Esetmegbeszélő kurzus 2019. őszétől ismét

Továbbképző tanfolyam

Rendszerszemléleti továbbképző szemináriumsorozatot indítunk a The Other Song Akadémia támogatásával.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.