Orvos válaszol

Kérdése elküldése előtt

kérjük, vegye figyelembe, hogy az itt feltett kérdésekre adott válaszok nyilvánosan jelennek meg. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem. Ezért kérjük, nevüket, címüket és egyéb személyes adataikat ne adják meg, amennyiben nem szeretnék, hogy azok a honlapon megjelenjenek.

2023. február. 3. péntek

HAE betegsegem van kilenc eve, ami kialakult, nem orokolt /bogarcsipes utan beadott antibiotikok hatasara alakult ki / C1 inhibitor hiany?

2023. január. 30. hétfő

Kedves Orvosok!

Mellplasztikára készülök, el is mentem konzultációra egy orvoshoz és kiderült, hogy még mindig van egy-két csepp tej a melleimben, így nem vállalja a műtétet, csak ha teljesen elapad.
A szoptatást már 9 hónapja abbahagytam, de valamennyi tej még így is termelődik,... Tovább

2023. január. 30. hétfő

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!

2023. január. 16. hétfő

Kedves Doktornő/ Doktor Úr!

2023. január. 6. péntek

Jó napot kívánok!

Van egy diagnosztizált autista kisfiam, aki az oltások után valamennyivel kezdett megváltozni. Szemkontaktus vesztés, nem köti le semmilyen játék, egész nap csak futkározik, mászik, nem lehet egyedül hagyni. 3 és fél éves már, márciusban lesz 4.
Esetleg tudnának... Tovább

2022. december. 1. csütörtök

Jó napot kívánok!

6 éves kisfiamnak a jobb oldali mandulája egy kicsit nagyobb július óta. Ott történt valami, mert azóta küzdünk 2 hetente visszatérő lázzal. Mandulájával sosem volt probléma, nem fájt neki, nem is köhög, orra sem folyik. Annyi a tünet hogy 2 napig lázas. Véreredménye jó... Tovább

2022. november. 28. hétfő

Jó napot kívánok!

Kutyám időszakos nyálcsöpögésével szeretném homeopátiás állatorvos tanácsát kérni (remélem, feltehetem ezen a fórumon, ha nem, elnézést kérek!)
Nem jöttünk rá a kiváltó okra, de időnként kisebb-nagyobb mértékben folyamatos nyálcsöpögés alakul ki 7 éves kutyánknál... Tovább

2022. november. 28. hétfő

Kedves orvosok!

Néhány napja kiderült, hogy a hálóban, ahol a gyerekekkel alszom, a szekrények mögött (3 jó nagy, magas szekrény) kb 1.30 cm magasan és 1.70 cm szélesen fekete/zöldes penészedés van a falakon végig... szóval jó nagy kiterjedésben.
Hogy mióta lehetett ott a... Tovább

2022. november. 25. péntek

Üdvözlet!

4 éves kisfiamnak meg van nagyobbodva az orrmandulája, folyamatosan antibiotikumot kap (jelenleg is), mert minden hónapban beteg. A dobhártya mögött savós váladék van, ezért nem is hall jól, valamint alvási apnoe is van neki. Előjegyezték orrmandula műtétre.
Homeopátiás... Tovább

2022. november. 2. szerda

Üdvözlet!

Pfizer oltások óta rengeteg tünet felerősödött. Ki szeretném vezetni a szervezetemből. 2021. November és Decemberében kaptam őket. Segítséget kérek, hogy hogyan és mivel lehetséges.

Előre is nagyon köszönöm!

2022. november. 1. kedd

6 éves unokám nem kap rendesen levegőt az orrmandulája miatt. Ezt kinöheti vagy mivel kezeljük? Hallottam gyógypárnáról, az mennyire jó?
Vagy homeopátiás gyógyszert adjak-e neki? Néha meg van fázva,  akkor jobban előjön a horkolás, de amúgy is hallatszik este, hogy kiszárad, mert a száján... Tovább

2022. október. 28. péntek

Tisztelt Doktornő!

2022. október. 19. szerda

Ma a barátnőm hozott nekem Conium homeopátiás gyógyszert szédülésre. Régóta küzdök ezzel a tünettel forduláskor, a fej lehajtásakor. Azt szeretném kérdezni, hogy mennyit szedhetek belőle naponta?
 

2022. október. 10. hétfő

A thuja 30Ch  bronhitises asztmában hetente hányszor?

 

2022. október. 10. hétfő

Kedves Doktornő/Doktor Úr!

Érdeklődnék, hogy az Ignatia amara helyett mit javasolnak, ami laktózmentes? Ignatia nagyon puffaszt.
Köszönettel:

 

2022. szeptember. 27. kedd

Tisztelt Doktornő/ Doktorúr!

7. - es Kislányom hétfőn kapja meg a Hepatitis B elleni  védőoltást az iskolában.  Szeretném kivezetni neki, de csak C200- as nózódám van itthon.  Ez a higítás megfelelő hozzá? Előző napon, aznap, és másnap kell adnom belőle 5-5 golyócskát?

Köszönöm a... Tovább

2022. szeptember. 27. kedd

Három oltást kaptam Covid ellen,
1.       2021.  április   Pfizer
2.       2021.  május    Pfizer
3.       2022.  február  Sinopharm
Kérdésem: ennyi idő elteltével ki lehet még vezetni a méreganyagot, és mivel ?

 

2022. szeptember. 27. kedd

Tisztelt Doktorok!

2022. szeptember. 19. hétfő

Kedves Doktor Úr!

Szeretnék tanácsot kérni, hogy a fiam kötelező oltást kap az iskolában 6. osztályban.
Ezeket a golyókat ajánlották, hogy adjam neki
-  Thuja 30CH
- Silicea 30CH

Mikor kellene és hogyan adnom neki? Nagyon köszönöm a segítséget!

2022. szeptember. 19. hétfő

Tisztelt Orvosok!

A tavasz folyamán  panhypotaitarizmust (parciális empty sella) diagnosztizáltak nálam, hormonok pótlásával kezeli egy endokrinológus (aki már túladagolta a cortex infúziót a kórházban, pszichés kórképet okozva ezzel), valamint a gyógyszeres kezelés során 30 mg Cortef... Tovább

Oldalak

Kérdezzen, válaszolunk!

A kérdést beküldő neve.
A kérdést beküldő e-mail címe
A beküldendő kérdés
Hozzájárulok ahhoz, hogy a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület hírlevelet küldjön számomra.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.