Végre rátaláltam arra a gyógymódra, amellyel az EGÉSZ embert vizsgáljuk és kezeljük

Hallgatói vélemények homeopátiás alaptanfolyamunkról

Az egyetemi évek, főleg a hatodéves klinikai tapasztalatok után, elkeseredve fordultam el a klinikumtól a diagnosztika felé. A gyógyítás vágya nem szűnt bennem és keresve az alternatív lehetőségek között, bukkantam rá a homeopátiára.

Számomra a legelső tanfolyami napokon elhangzottak eufórikus élményt adtak. Végre rátaláltam arra a gyógymódra, amellyel az EGÉSZ embert - testi, lelki, gondolkodásbeli jellegzetességeit - vizsgáljuk és kezeljük, úgy, hogy nem ártunk vele, sőt!

A klasszikus homeopátiás orvoslásra felkészítő tanfolyamokon olyan eszközt kaptam a kezembe, amivel valóban gyógyítani tudok, nem csupán a tüneteket eltüntetni. A személyre szabott homeopátiás kezeléssel olyan betegeken tudtam már segíteni, akik évek óta az allopátiás terápiák ellenére sem mutattak jelentős javulást, vagy egyik betegségből a másikba menetelve, szakterületről szakterületre járva keresték az üdvözítő megoldást.

Gyógyítás klasszikus homeopátiával egy életforma, a tanfolyamokon megszerzett tudás egy nem materiális kincs. A klasszikus homeopátiás képzést szívből ajánlom azoknak, akik a homeopátiát mélységeiben is szeretnék megtanulni és művelni.

Nagykovácsi, 2012. június 8.

Dr. Dancsok Anita orvos-természetgyógyász

Értékeld a cikket: 
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 szavazat)

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.