A Magyar Homeopata Orvosi Egyesület

Rólunk


A klasszikus homeopátia művelőiként üdvözöljük honlapunkon! A Magyar Homeopata Orvosi Egyesület jelenlegi formájában 1991-től működik, az 1865-ben alakult Magyar Hasonszenvi Orvosegylet utódjaként. Egyesületünk önkénteseink munkáján alapuló, pártoktól független, közhasznú civil szervezet.... Tovább

Alapdokumentumok


Ebben a rovatban az MHOE alapszabályát, közgyűléseink jegyzőkönyveit, az éves beszámolókat, közhasznúsági mellékleteket és a Homeopátiás Etikai Irányelveket olvashatja.

Kapcsolat


Címünk: 1118 Budapest, Gazdagréti tér 5. (3-as sz. háziorvosi rendelő) Postacímünk: 2040 Budaörs, Munkácsy utca 42. Telefon: +36-30-4005069 Irodaidő: szerda 8-13 h, csütörtök 15-20 h Email: iroda@homeopata.hu

Partnereink, támogatóink


Partnereink, támogatóink, nemzetközi kapcsolatok...

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.