Rólunk

A klasszikus homeopátia művelőiként üdvözöljük honlapunkon!

A Magyar Homeopata Orvosi Egyesület jelenlegi formájában 1991-től működik, az 1865-ben alakult Magyar Hasonszenvi Orvosegylet utódjaként. Egyesületünk önkénteseink munkáján alapuló, pártoktól független, közhasznú civil szervezet.

Fő célkitűzéseink a homeopátia mint komplementer gyógymód megismertetése a lakossággal, a homeopaták képzése és továbbképzése, a gyógymód magas színvonalú művelése és a homeopaták érdekeinek képviselete. 

2017. május 25., csütörtök

Tevékenységünkről


"Az orvos legfőbb és egyedüli elhivatottsága, hogy visszaadja a betegek egészségét, ezt nevezzük gyógyításnak." Dr. Samuel Hahnemann, Organon 1. §., 1842

2017. június 11., vasárnap

Szervezeti felépítés


Az egyesület legfőbb szerve az évente összehívott közgyűlés. 

2017. június 11., vasárnap

Csatlakozzon hozzánk! - Tagság, tagdíj


Legyen aktív homeopata vagy önkéntes munkájával, anyagi hozzájárulásával támogassa a homeopátiát!

2017. május 25., csütörtök

Támogassa munkánkat, adományozzon!


Köszönjük, hogy Ön is a Magyar Homeopata Orvosi Egyesületet és a homeopátia megismertetését, népszerűsítését támogatja! Mire fordítjuk adományát? A teljes befolyt összeget a homeopátia megismertetésére, népszerűsítésére fordítjuk.

Samuel Hahnemann

Egyesületünk története


1991. október 12-én megalakult a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület (MHOE), miután 1990-ben az Egészségügyi Tudományos Tanács nem tartotta indokoltnak a homeopátia tiltását. Az Egyesület a Hasonszenvi Orvosegylet hagyományait szeretné folytatni, melynek utolsó elnöke Schimert Gusztáv (... Tovább

Weboldallal kapcsolatos hibabejelentés


A weboldalunkkal kapcsolatos technikai észrevételeit kérjük, jelezze nekünk alábbi űrlapon. Amennyiben email címét is megadja, válaszunkkal megkeressük Önt. Észrevételeit előre is köszönjük: weboldal adminisztráció.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (NEA-UN-18-M-0648) ebben az évben az MHOE működésének támogatása - 2018. című pályázati program keretében egyesületünket támogatásban részesítette.