Gondolkodjunk rendszerszemléletben!

Szeretnél rendet tenni a szereink között a rendszerszemléletű homeopátia segítségével? Szeretnéd-e a homeopátiás szereket mélyebben megérteni, egységben látni, és nem csupán testi-lelki tünetek és modalitások sorozataként értelmezni?

Gondolkodjunk rendszerszemléletben!

Mikor: 
2017. április 1., szombat
Hol: 

Hunguest Hotel Millenium (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)

Szeretnéd-e sokkal hatékonyabbá tenni a gyógyításod, készen állni a legújabb nemzetközi homeopátiás kutatás eredmények mindennapi gyakorlatban való alkalmazására?

Pontosan úgy, ahogy annak idején Mengyelejev a kémiai elemeket rendszerbe foglalta, a homeopátiás szerek legnagyobb része is beilleszthető a periódusos rendszerbe. Mengyelejev a periódusos tábla segítségével megjósolta olyan anyagok létezését, amelyeket az ő korában még nem is ismertek. Ehhez hasonlóan a homeopátiás periódusos rendszer alapjait elsajátítva olyan szerek similliumként való adására is képes lehetsz, amelyeknek nem ismered a materia medikáját pontosan.

Több mint 2 évtizedes az a provingokon alapuló felismerés, mely szerint a periódusos rendszer sorai, megfeleltethetőek az emberi egyedfejlődés és individuáció, illetve az emberiség fejlődésének egy-egy szakaszának.

A program részletei

  • Tanfolyam díja: 20.000 Ft
  • Jelentkezési határidő: 2017, március 24
  • Befizetési határidő: 2017, március 27
  • Tanfolyamfelelős: Pocsaji Ágnes

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.