Repertorizációs tanfolyam ELMARAD!!!

Mikor: 
2019. november 16., szombat
Hol: 

Helyszín: 1118. Budapest, Gazdagréti tér 5.

Kedves Tagjaink, legalább Haladó tanfolyamot végzett Hallgatóink!

Örömmel tudatjuk Veletek, hogy ismét szervezünk repertorizációs tanfolyamot, ahol gyakorolhatjátok a repertorizálást dr. Heiczman Ágnes segítségével, iránymutatásával.

A tanfolyam résztvevői megkapják D-(Repertorizációs) jegyzetünket pdf formátumban,, mely hasznos összefoglaló a repertóriumok megismeréséhez, könnyebb használatához.

A tanfolyam témája

  • A repertorizáció gyakorlata
  • Rengeteg gyakorlás, akut és krónikus  esetekkel

A tanfolyam elvégzését javasoljuk minden legalább haladó tanfolyamot végzett tagunknak, aki szeretne még több gyakorlatot szerezni a repertorizációban, szeretné felfrissíteni, elmélyíteni a tudását!

A program részletei 

E L M A R A D !!!

  • Időpont: 2019. november 16. 10:00 - 13:00 óráig
  • A program típusa: Továbbképzés
  • Helyszín: 1118. Budapest, Gazdagréti tér 5.
  • Tanfolyam díja: 6.000 Ft

Regisztráció

Jelentkezés

Kérjük, figyelmesen töltse ki, a csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

Hozzájárulok az adataim Felnőttképzési rendszerben való felhasználásához.

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.