Simile - 2006. Tavasz 13. évfolyam 1. szám

Szomorú hírrel kezdem levelemet: meghalt dr. Patay István, Egyesületünk alapító tagja. A következõ oldalon olvashatják a Róla való megemlékezést. A Simile újsággal kapcsolatos hír: szaklapunk szerkesztõi gárdája megváltozott, mivel dr. Kálmán Eszter nem tudta tovább vállalni a lap szerkesztését. A Simile 1994 õszétõl jelenik meg, az elmúlt 11 évbõl 7 éven át volt Eszter a Simile fõszerkesztõje...

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.