Esetmegbeszélő kurzus 2021-ben ismét

The Other Song Academy - esetmegbeszélő kurzus 2021

Mikor: 
2021. május 29., szombat2021. november 13., szombat
Hol: 

ONLINE

 

Ismét elindítjuk a krónikus esetek felvételét, kezelését tanító rendszerszemléleti online tanfolyamunkat a The Other Song Academy oktató videói segítségével. 

Megismerhetitek Rajan Sankaran kiváló gondolkodását, elmélyülhettek a repertorizációs ismereteiben, tágul az esetfelvételi technikátok. Az esetek angol nyelven vannak, az hanganyagot írásban  is megkapjuk, előzetes olvasással videók könnyebben érthetővé válnak. Az esetmegbeszélésan a tanárok segítségével közös műhelymunka segítségével elemezzük az eseteket. 

Elegendő jelentkező esetén, ami 11 fő, elindítjuk a TOS3 tanfolyamot online!

Kb. 4 hetente szombatonként 3-4 órás időtartamban 2 eset feldolgozása történik. 

Ehhez az esetek előzetes meghallgatása, elolvasása  szükséges!

Ez a kurzusforma lehetőséget nyújt arra, hogy:

- először egyedül gondolkozz, oldd meg az eseteket, 

- a konzultáción összevetheted a megoldásodat másokéval, 

- a konzultációkon tanácsokat kaphatsz a szerfelírási technikád tökeletesítésére.

Nagyon alapos, a jobb és bal agyféltekét tornáztató  közös gondolkodásra invitálunk tiketeket!

Jó társaság és színvonalas műhelymunka részesévé válhatsz

Időpontok:

- május 29.   14:00 - 18:00

- július 03.     14:00 - 18:00

- október 16.   14:00 - 18:00

- október 30.  14:00 - 18:00

- november 13. 14:00 - 18:00

Tanárok: Herczeg Márta, Pocsaji Ágnes

Ár: 50 000 Ft/  5 alkalom 

Ajánlók a tanfolyam hallgatóitól:  

"Miért is jó csatlakozni ehhez a csapathoz? Nagyon hatékony tanulási formának találom, hogy előre elolvashatom, megnézhetem az eseteket, a saját tempómban rághatom át magam a teljes történeten. Van lehetőségem a saját gondolati vágányomon elindulni, egyedül megoldást keresni anélkül, hogy mások befolyásolnának. A közös esetmegoldás folyamán hallhatom mások ötleteit, a többféle megoldási javaslatot, szembesülhetek vele, hol keveredtem tévútra, megerősödhetem jó felismeréseimben. Minden alkalommal erős biztatást kapok a szakirodalomban való elmélyülésre. Még egyszer köszönöm mind a hármatoknak, s mind azoknak, akik a tanfolyam szervezésében, előkészítésében vettek részt! Várom a folytatást!"

dr. Kálmán Eszter

"Nagyon élveztem a tanfolyamot, ahol nemcsak passzív befogadóként voltunk jelen, hanem aktív résztvevőként, közös nyomozással, együtt gondolkodással jutottunk el a megoldásig, a homeopátiás szerig. Persze sokat és okosan segítettek bennünket tanáraink, nem volt spoiler, meghagyták nekünk a tapogatózás, találgatás, tévelygés izgalmát. És utána persze az eset lényegét, az adott  homeopátiás szer esszenciáját is megismerhettük. Nagyon sokat tanultam a tanfolyamon! Őrülök, hogy ilyen komplex formában zajló izgalmas tanfolyamon vehettem részt.

Gyertek minél többen, mert csak bizonyos létszám felett indulhat el a tanfolyam!"

dr. Tóth Marian

"Ez a tanfolyam olyan homeopátiás szerekhez adott kulcsot, amelyekkel eddig nem találkoztam. Az egyik eset tanulmányozása a saját alkati kezelésem egyik alapvető szeréhez vezetett, ami hosszú időre sokat lendített az egészségemen. Szóval én is a következő TOS tanfolyam lelkes hallgatója leszek."

Dr.Sal Péter

 

Regisztráció

Jelentkezés

Kérjük, figyelmesen töltse ki, a csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

Hozzájárulok az adataim Felnőttképzési rendszerben való felhasználásához.

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.