Alaptanfolyamok

Az MHOE akkreditált alaptanfolyamán indulhat el azon az úton, melyet végigjárva megismerheti a homeopátia alaptörvényeit, az akut betegségek majd a krónikus betegségek homeopátiás kezelésének ismérveit.

Az alaptanfolyam elvégzése után továbbképző tanfolyamainkon mélyítheti el tudását és képzési ciklusunk végén Európában is akkreditált homeopátiás diplomát kap. 

Haladó alaptanfolyam - 2022

Alaptanfolyam
2022. január 4., kedd

Miután a Kezdő tanfolyamon megismerkedhettetek a homeopátia alapelveivel, a Haladó tanfolyamon magasabb szinten tekinthetitek át a krónikus betegségek összefüggéseit, a miazma tant. Feltárul előttetek az a hihetetlenül izgalmas rendszer, ahogyan a homeopátia értelmezi a krónikus betegségeket.... Tovább

Mester alaptanfolyam 2022

Alaptanfolyam
2022. január 4., kedd Kedves Tagjaink és Haladó tanfolyamot végzett Hallgatók!

Homeopátiás alaptanfolyamunk a Mester tanfolyammal zárul.

Akció a Homeopátia hete alkalmából!

Online Alaptanfolyam
2021. március 15., hétfő2021. április 10., szombat

50% kedvezmény a Kezdő, Haladó és Mester tanfolyamokra!     Ismétlőknek 70%-os kedvezmény!

Az akció 2021. márc.15 - április 10. közötti befizetés esetén érvényes.

Interaktív csoportokban és online képzés Videók, pdf anyagok, ellenőrzési tesztek Egyéni menedzselési... Tovább

Kezdő alaptanfolyam 2022

Alaptanfolyam

Várjuk nemcsak orvosok, fogorvosok, állatorvosok, gyógyszerészek és növényorvosok jelentkezését, hanem mindazokét, akik önmaguk vagy családjuk érdekében szeretnék elsajátítani a homeopátia alapjait.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.