Anyaszerek, azaz Matridonal Remedies – Az anya ajándékai

Anyaszerek

Dr. Borbély Katalin előadása

Ára: 20.000 Ft + tagdíj

Anyaszerek, azaz Matridonal Remedies – Az anya ajándékai

2017. február 11-én dr. Borbély Katalin homeopata orvos, háziorvos, sürgősségi szakorvos magával ragadó és lényegre törő előadást tartott gyógyításának ars poeticájáról.

Az egész napot átsugározta humanizmusa, kutató, gondolkodó attitűdje és nem utolsó sorban őszintesége.

Az apropó a találkozásra a Matridonal remedies volt. Nehéz ezt a kifejezést magyarra lefordítani - ezek olyan homeopátiás gyógyszerek, melyek kiinduló anyaga az emberi méhlepény, köldökzsinór, magzatvíz, magzatmáz, anyatej, ösztrogén.

A program részletei

  • Kinek ajánljuk: homeopatáknak és képzésben lévő hallgatóknak
  • Időtartam: 281 perc = 4,68 óra
  • Diajegyzet: van
  • Hozzáférés időtartama: 30 nap
  • Ára: 20.000 Ft + tagdíj (11649001-50427900-49000006)
  • Jelentkezés: iroda@homeopata.hu 

Ajánlás homeopata orvosoktól

Volt szerencsém végignézni Borbély Katalin Anyaszerek című továbbképzésének anyagát e-learning formájában. Azért írom, hogy szerencsém és azért írom, hogy végignézni, mert az előadások videofelvételein keresztül én is kaphattam abból az atmoszférából, amit Borbély doktornő teremt lebilincselő stílusával. Hasznos tudáscsomag humorral fűszerezve, az e-learning nyújtotta kényelemmel készen tálalva. Szeretettel ajánlom gyógyítóknak, gyógyulni vágyóknak.

dr. Dancsok Anita

homeopátiás orvos - természetgyógyász


Ajánló - Anyaszerek előadás

Tanfolyamfelelős

Regisztráció

Jelentkezés a tanfolyamra - e-learning

Kérjük, figyelmesen töltse ki. A csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.