Alapképzés

Az MHOE képzése lépcsőzetesen épül fel. A képzés útját bejárva az úton többféle megálló, leágazási pont lehetséges, ameddig ha eljut, már olyan tudást kap kezébe, mely segítségével sikeresen gyógyíthat praxisában homeopátiával. Aki végig járja a teljes képzést, az út végén  Európai Diplomát kap... Tovább

A homeopátia oktatásának az Európai Homeopátiás Bizottság (ECH)által összeállított standardja alapján, a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület (MHOE) alapképzése 220 elméleti és 150 gyakorlati órából áll. 

A MHOE homeopátiás alapképzését és vizsgarendszerét a brüsszeli székhelyű Európai Homeopátiás Bizottság (European Committee for Homeopathy, ECH,  2006-ban akkreditálta, és az akkreditációt újabb 6 évvel meghosszabbította 2018. december 31-ig.

A MHOE homeopátiás alapképzését és vizsgarendszerét a brüsszeli székhelyű Európai Homeopátiás Bizottság (European Committee for Homeopathy - ECH) 2006-ban akkreditálta, és az akkreditációt újabb 6 évvel meghosszabbította 2018. december 31-ig.

2016. január 1-től az ECH Diploma kiadásának... Tovább

Az MHOE akkreditált alaptanfolyamán indulhat el azon az úton, melyet végigjárva megismerheti a homeopátia alaptörvényeit, az akut betegségek majd a krónikus betegségek homeopátiás kezelésének ismérveit. Az alaptanfolyam elvégzése után továbbképző tanfolyamainkon mélyítheti el tudását és képzési... Tovább

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (NEA-UN-18-M-0648) ebben az évben az MHOE működésének támogatása - 2018. című pályázati program keretében egyesületünket támogatásban részesítette.