Jan Scholten tanfolyama

Jan Scholten tanfolyama

Mikor: 
2017. október 6., péntek2017. október 8., vasárnap
Hol: 

Hunguest Hotel Millenium (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)

Jan Scholten ismét szemináriumot tart Budapesten 2017. október 6-8. között. Scholtenre a világon mindenütt úgy gondol a szakma, hogy ő az a gondolkodó, aki a homeopátia számára megértette és feldogozta a periódusos rendszert.

Azóta világossá vált számára, hogy a periódusos rendszerben fellelhető minta, az egyes sorok és stádiumok értelmezése felhasználható a másik két birodalomhoz tartozó esetek elemzésekor is.

Az utóbbi években Jan Scholten a növények népes birodalmával foglalkozott. Munkája alapja a legmodernebb, a DNS kutatásokat is felhasználó növényrendszertan, az un. APCG3 rendszer. Ez alapján Scholten kidolgozott egy olyan homeopátiás elméletet, amelynek alapján a növények kiterjedt birodalma egy megérthető és követhető rendszerbe foglalható, és amelynek segítségével a beteg számára szükséges ritka növényi szereket is megtalálhatjuk.

Jan Scholten ismét egy valódi áttörést jelentő, és a homeopátia számára új távlatokat nyitó elméletet alkotott. A növényekkel kapcsolatos elméletét és mintegy 2000 növénycsalád és növény homeopátiás ismertetését „A csodálatos növények” című művében és a Qjure.com honlapon tanulmányozhatjuk.

Aki 2017-ben szeretne egy óriásit fejlődni a homeopátiában, hogy hatékonyabban és élvezetesebben tudjon betegeinek segíteni, és eljön mindhárom rendszerszemléletről szóló tanfolyamunkra (Pocsaji Ági, Joshiék, Scholten), annak ezt 119.000 Ft-ért tesszük lehetővé, a szokásos 136.000 Ft helyett (20.000 Ft + 2x 58.000 Ft). A kedvezmény a 3. tanfolyam befizetésekor érvényesíthető.

Kérjen tanfolyamot ajándékba!

A program részletei

  • Tanfolyam kezdő napja: 2017, október 6
  • Időpont: 2017. október 6-7-8.
  • A program típusa: Továbbképzés
  • Helyszín: Hunguest Hotel Millenium (1089 Budapest, Üllői út 94-98.)
  • Tanfolyam díja: 58 000 Ft
  • Jelentkezési határidő: 2017, október 2
  • Befizetési határidő: 2017, október 4
  • Tanfolyamfelelős: dr Herczeg Márta
Csatolmányok: 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.