Alapkutatások

Az alapkutatások célja a homeopátia hatásmechanizmusának feltérképezése, modellezése.

Biológiai és (kvantum)fizikai kutatások eredményei támasztják alá a homeopátia működési elvét.
2017. február 12., vasárnap

A kutatásokban többek között biológus, immunológus, fizikus és kémikus szakemberek működnek közre, s számos csoportjuk következetes eredménnyel igazolta a magas és nagyon magas potenciák hatását.

A homeopátiás potenciált gyógyszeroldat új fizikokémiai tulajdonságokat mutató kolloid.
2017. február 12., vasárnap

Alapvető különbség a szokványos és a homeopátiás hígítások között, hogy a homeopátiás hígítások szakaszosan és a hígítási lépések közti dinamizálással készülnek, ami együttesen a potenciálásnak nevezett, egyedülálló gyógyszerkészítési eljárás. Ennek eredményeként a gyógyszer hatása is más, mint... Tovább

Hogyan nyilvánul meg a biológiai rendszerekben a homeopátiás hasonlósági elv? A homeopátiás alapkutatások egyik fő területe a nagyon magas potenciák in-vitro (pl. kémcsőben, üvegcsészében) vagy in-vivo (élőben) biológiai modelleken megfigyelt hatásának, hatásmechanizmusának tanulmányozása.

Szerkezetváltozások nanotechnológiával és kutatási projektek. A homeopátiás alapkutatások igen fontos területe a nagyon magas potenciák fizikai tulajdonságainak kutatása. Egészen a legutóbbi időkig lehetett azzal érvelni, hogy az extrém magas potenciáknak nincs valódi hatásuk, és minden... Tovább

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (NEA-UN-18-M-0648) ebben az évben az MHOE működésének támogatása - 2018. című pályázati program keretében egyesületünket támogatásban részesítette.