Állati jó szerek

Állati jó szerek

Mikor: 
2021. október 1., péntek2021. október 31., vasárnap
Hol: 

ONLINE

 

2016. október 8-án az egyesület rendszerszemléletben jártas tagjai (dr. Auer Katalin, dr. Bódizs Ildikó, dr. Gál Adrien, dr. Herczeg Márta, Pocsaji Ágnes, Szilágyi Bettina, dr. Tóth János) egynapos tanfolyam keretében fontos ismereteket adtak át az állati birodalomról. 

Miről hallhattok a tanfolyamon?

Izgalmas esetekkel illusztráljuk a betegekben megbúvó állati energiát és ismertetjük a szerekhez tartozó Materia Medicát is.

A szercsoportok közös jellemzőinek tudatában könnyebben ráismerhetünk az állati szerekre. 

A tanfolyam során minél több oldalról ismertetjük a visszatérő témákat, jellemző tünetegyütteseket és patológiát az EMLŐSÖK, PÓKOK, ROVAROK, KÍGYÓK és MADARAK csoportjánál.

Külföldi előadásokon, idegen nyelvű könyvekből, szaklapokból szerzett tudásunkat és az elmúlt években szerzett saját pozitív tapasztalatainkat szeretnénk Veletek megosztani.

Az AKCIÓ 2021. október 1 - október 31-ig tart.

A tanfolyam kedvezményes ára: 6 000 Ft

(számlaszám: 11649001-50427900-49000006)

Regisztráció

Jelentkezés

Kérjük, figyelmesen töltse ki, a csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

Hozzájárulok az adataim Felnőttképzési rendszerben való felhasználásához.

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.