Csatlakozzon hozzánk! - Tagság, tagdíj

Legyen aktív homeopata vagy önkéntes munkájával, anyagi hozzájárulásával támogassa a homeopátiát!

Alapszabályunk szerint Egyesületünk rendes tagja lehet minden magyar állampolgár, illetve Magyarországon letelepedett nem magyar állampolgár, feltéve, hogy

 • Orvosi, fogorvosi, állatorvosi vagy gyógyszerészi diplomával rendelkezik,
 • Homeopátiás végzettséggel rendelkezik, illetve ezek egyikének megszerzése folyamatban van,
 • Nincs eltiltva a szakma gyakorlásától.

Az Egyesület kiemelt pártoló és pártoló tagjai lehetnek azok az orvosi, fogorvosi, állatorvosi és gyógyszerészi diplomák egyikével sem rendelkező természetes vagy jogi személyek, akik vagyoni hozzájárulás formájában segítik az Egyesület célkitűzéseinek megvalósítását.

Az Egyesület társszervezeti tagjai lehetnek azon egészségfejlesztés, -megőrzés, gyógyítás területén működő szervezetek tagjai, különösen a homeopátiás társszervezetek tagjai, illetve homeopátiás képzést nyújtó szervezetek tanulói, továbbá azon egészségügyi szakdolgozói szervezetek tagjai, amely egészségfejlesztés, -megőrzés, gyógyítás területén működő szervezetekkel, homeopátiás társszervezetekkel, homeopátiás képzést nyújtó szervezetekkel, egészségügyi szakdolgozói szervezetekkel az Egyesület külön megállapodást kötött ezen szervezetek társszervezeti státuszáról

A tagok felvételüket a belépési nyilatkozat kitöltésével kérik, melynek aláírásával elfogadják az Alapszabályt
A tagok felvételéről az Elnökség dönt, a tagsági viszony a felvételi kérelem elnökségi jóváhagyásával kezdődik. 

2017-től az MHOE éves tagdíjának összege, ami január 1-től december 31-ig érvényes:

 • rendes tagok esetén 14 000 Ft,
 • a kiemelt pártoló tagok vagyoni hozzájárulásának minimuma 14 000 Ft,
 • a pártoló tagok vagyoni hozzájárulásának minimuma 5 000 Ft, ami egy naptári évre szól.

Az éves tagdíj tárgyév április 30-ig esedékes. A tagdíj befizetést a következő számlaszámra kérjük:

 • Erste Bank 11649001-50427900-49000006

A megjegyzésben kérjük feltüntetni a tag nevét és tagsági számát, illetve amennyiben céges számlát szeretne, akkor a cég nevét és adószámát is.

A rendes és kiemelt pártoló tagság előnyei

A tagdíj befizetését, illetve a vállalt hozzájárulás teljesítését követően Ön 

 • aktívan részt vehet közgyűléseinken, valamint az egyesület szervezeti, szakmai és tudományos életében, amiről folyamatos tájékoztatást kaphat,
 • látogathatja tanfolyamainkat, továbbképzéseinket, programjainkat, 
 • beléphet a csak tagok által látogatható weboldalainkra, ahol speciális információkat talál,
 • bekapcsolódhat a szakmai vitákba, fórumokba, részt vehet az állásfoglalások kialakításában,
 • használhatja az Egyesület eszközeit, igénybe veheti az Egyesület szolgáltatásait az Egyesület céljait szolgáló előadások, tanfolyamok, oktatás, ismeretterjesztés céljából,
 • homeopata orvosaink a megfelelő feltételek teljesítése esetén felvételüket kérhetik honlapunkon található orvoslistánkra.

 

Kérjük, töltse ki a belépési nyilatkozatot! Az elektronikusan kitölthető pdf dokumentumot az iroda@homeopata.hu címre várjuk.

Csatolmányok

Az orvoslistán szereplés feltételei


Az Orvoslistán szereplés feltételei 2018. május 1-től. Minimum 350 órás igazolt klasszikus homeopátiás alapképzés (MHOE alaptanfolyamok, külföldi vagy belföldi klasszikus homeopátiás alap- és továbbképzések). Klasszikus homeopátiás vizsga (2000 SOTE, az Egyesületben 2005. óta szerzett vagy más,… Tovább

Miért érdemes MHOE tagnak lenni?


Érdekes és rendszeres továbbképzések. Információt kapok a tanfolyamokról, homeopátiával kapcsolatos hírek jutnak el hozzám. Benne vagyok az információ áradatban. Sok olyan dologra is választ kapok, amelyben megakadtam.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.