Triturációs gyakorlat

Triturációs gyakorlat - ELMARAD!!!

Még nem trituráltál? Most itt az alkalom, közkívánatra ismét triturációs gyakorlatot szervezünk. 

Mikor: 
2019. november 23., szombat
Hol: 

Helyszín: 1145 Budapest, Bosnyák u. 1/a. , Róna Patika

  A trituráción való részvétel lehetőséget ad a dinamikus gyógyszerképtanulásra, ahol összekötjük az elméletet a gyakorlattal.

  Egy jól ismert szert választunk, ami trituráció közben feléled. Megéled, megtapasztalod, még intenzívebben, még mélyebben megtanulod. Különleges élményben lesz részed.

  Könnyebb úgy gyógyszerképet tanulni, hogy mély benyomást szerzel a szerről.

  Miért fontos egy homeopatának, hogy részt vegyen egy triturációs provingon, gyakorlaton?

  Dr. Gábor Fruzsina gondolatai:  

  Ha iskolás stílusban válaszolnék, akkor azt mondanám, hogy mert Hahnemann és a klasszikus mesterek ezt ajánlották és ezért nekünk is követni kell ezt a hagyományt. 

  Én inkább az élmény oldaláról közelíteném meg ezt a kérdést. A triturációs proving csoportban zajlik és leginkább csoportos saját élményként határozhatjuk meg, ami azt jelenti, hogy a saját érzéseink, érzeteink által szerzünk élményt, benyomást és tudást az adott szerről és a készítés folyamatáról. Ez az élmény egyrészt személyes, hiszen a folyamat során mindenki maga észleli és írja le az érzeteit, de egyben csoportos élmény is, hiszen a csoport más tagjánál is előfordulhatnak hasonló motívumok szóban és rajzban egyaránt. 

  Ez olyan megismerési mód, lehetőség és megértés, amihez az olvasás, a tanulás hagyományos módja, olvasás a közelébe sem ér. Azon túl nem csak az adott szer megismerése a nyereség, hanem a figyelem, a nyitottság és a megértés képessége is fejlődik a triturációk során.

  Időpont: 2019. november 23.  10-13 óráig   ELMARAD!!!
  Helyszín: 1145 Bp. Bosnyák utca 1/a. Róna Patika
  A tanfolyam ára: 6.000 forint

  Regisztráció

  Jelentkezés

  Kérjük, figyelmesen töltse ki, a csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

  Hozzájárulok az adataim Felnőttképzési rendszerben való felhasználásához.

  CAPTCHA
  Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

  A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

  A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

  A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.