Heiczman Ágnes, Dr.

Heiczman Ágnes, Dr.

ECH+L
Rendelés
Rendelési hely: 
Érd
Bejelentkezés: 
06-23-367-253 (h,k,cs,p: 9:00-10:00), info@homeopatiaorvos.hu

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemet 1984-ben végeztem el. Homeopátiás tanulmányaimat 1993-ban kezdtem meg.

Homeopátiából 2000-ben vizsgáztam a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, majd az Európai Homeopátiás Bizottság Diplomáját is megkaptam. 

Könyvfordítások

  • Buegel-Lewis-Chernin: Homeopátiás Orvoslás (1996) 
  • Dana Ullman: Hogyan gyógyítsuk gyermekeinket homeopátiával (2000) 
  • Rima Handley: Homeopátiáról nőknek (2002) 

A Magyar Homeopata Orvosi Egyesületbe 1993-ban léptem be. A Magyar Homeopata Orvosi Egyesület Elnökségének 2004-2013 között voltam tagja. A Simile című homeopátiás orvosi szaklap szerkesztőbizottságának 1997-2010 között voltam tagja, közel 6 évig szerkesztője. Rendszeresen tartok előadásokat homeopátiából. 

Heveny és krónikus betegségekkel is fordulhat hozzám, felnőtteket és 3 év feletti gyermekeket fogadok. A kikérdezés és gyógyszerválasztás a klasszikus homeopátia elvei alapján történik. Krónikus betegségek esetén a pontosabb alkati szerválasztáshoz az arcfelépítés elemzésének módszerét is használom. Pácienseimet előzetesen egyeztetett időpontokban fogadom, kérem telefonáljon. 

ELÉRHETŐSÉG

Bejelentkezés hétköznapokon (szerdát kivéve) 9:00-10:00, 06-23-367 253 

Rendelő: 2030 Érd, György u. 86. E-mail: info@homeopatiaorvos.hu

Honlap: www.homeopatiaorvos.hu

Megközelítés autóval: az M7-es autópályáról a 17-18 km között kell lehajtani, majd a Centrum felé kell autózni (az M7-es alatt áthajtva) kb. 3 km-t, a Bajcsy Zsilinszky úton. Annál a lámpás kereszteződésnél hajtson jobbra a Tárnoki útra, melynél bal oldalt egy Spar látható. A Tárnoki út első keresztutcája bal felé a György utca. 

Megközelítés busszal Budapest-ről: Az Etele téren a 735. számú járatra kell felszállni (az M7-en halad), és Érden a Géza utcai megállónál kell leszállni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.