Uszoda szemölcs

Kedves Doktornő,

6 éves kisfiamnak a pocakján uszodaiszemölcs nőtt. Kanállal levették, de sajnos látom, hogy újabbak nőnek. Kérem tisztelettel segítségét, hátha a homeopátia tudna segíteni neki, hogy ne bújjanak elő több szemölcsök a pocakján. Köszönöm előre is segítségét.

Üdvözlettel. Eszter

Orvos válaszol

Kedves Eszter. A szemölcsök kezelése, ahogy minden a homeopátiában, egyénre szabott, függ a gyermek tulajdonságaitól, és függ a szemölcsök küllemétől, megjelenési helyétől. Éppen ezért vizsgálat nélkül nehéz helyes választ adni. Ennek ellenére egy gyakran bevált kúrát próbáljon meg, melyet 5-6 hétig alkalmazzanak. Ha szükséges, keressenek fel egy homeopatát is. A kúra: a hét egyik napján Thuja C,CH 30, napi egy alkalommal, és a hét másik napján Medorrhinum C30. Tapasztalatom szerint a gyógyulási esély 60-70 %. Remélem, Önök is a gyógyultak közé fognak tartozni.

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.