Szemléletes, gyakorlatias előadások

Hallgatói vélemények homeopátiás alaptanfolyamunkról

Az alaptanfolyamok közelebb hozták számomra, az addig csak könyvekből olvasott ismereteket. A tanfolyamok után elkezdtem gyakorlatban is használni a szereket, holott azelőtt csak a családot mertem kezelni (3 kisgyerekem még nem ismeri az allopátiás gyógyszereket). Annyira szemléletesek, gyakorlatiasak voltak az előadások, hogy már a tanfolyamok alatt sok minden rögzült, tanulás nélkül is. 

Megtanultuk használni a repertóriumot, ez lényegesen megkönnyítette a további munkánkat. A gyakorlati képzés viszont bátorságot adott ahhoz, hogy ne csak akut eseteket, hanem krónikus betegségben szenvedő pácienseket is el merjek vállalni. 

Nagyon hálás vagyok azoknak az oktatóknak, akik átadták tapasztalataikat, megosztották velünk munkastílusukat, hiszen több oktató módszerét ötvözve dolgozom most. Elmondhatom, hogy a homeopátiás alaptanfolyamok teljesen megváltoztatták az életemet, annyira beleszerettem ebbe a gyógymódba, hogy a jövőben csak homeopátiával szeretnék gyógyítani. 

Dr. Molnár Orsolya

Értékeld a cikket: 
Még nem értékelte senki

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (NEA-UN-18-M-0648) ebben az évben az MHOE működésének támogatása - 2018. című pályázati program keretében egyesületünket támogatásban részesítette.