Polineuropátia

Nem olyan régen diagnosztizáltak polineuropátiával, bár nem vagyok cukorbeteg. Nem tudják az okot. Sokat fájnak a lábaim és állandóan zsibbadnak.

Mit tud tenni a homeopatia?
 

Orvos válaszol

Kedves Zoltán!

A homeopátia tud segíteni a polineuropátiás panaszok kezelésében, de csak alapos kikérdezés után lehet terápiát javasolni. (neurológiai vizsgálat és B vitamin komplex és Q10 készitmény is javasolt) Két szinten lehet homeopátiás kezelést javasolni: kb 10 perces kérdőíves kikérdezés alapján ún. akut szert lehet javasolni, illetve kb 1 órás anamnézis felvétel és vizsgálat alapján ún. alkati kezelést is tudunk javasolni. Ehhez forduljon az orvoslistán lévő homeopata orvosainkhoz.

Dr.Sal Péter

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.