Kérdés homeopata fogorvoshoz

Segítséget szeretnék kérni testvérem részére. Fogát kezelik már kb 3 éve. Mindig érzékeny és a kezelőorvosa nem látott semmit. Majd egyszer váladékozni kezdett. Végül kihúzott 2 fogát de nem változott semmi.

Most máshova ment, ott megállapították hogy csonthártyagyulladása van. Sajnos ezért megint elvesztett 1 fogat! Nem akar gyógyulni, már kétszer kikaparták neki. Mit szedhetne rá, hogy gyorsan meggyógyuljon?

Köszönöm segítségüket.

Orvos válaszol

Dr. Papp Huba homeopata és antropozófus fogorvos

Kedves Katalin!

A testvére problémájának a megállapításához szükség lenne egy frissen készült panorámaröntgenre. Csak ezt követően tudok neki megfelelő homeopátiás gyógyszert ajánlani. Amennyiben elkészült a röntgen, kérem, hívjon a 06 1 318 2282-es telefonszámon.

Üdvözlettel: Dr. Papp Huba

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.