Papp Huba, Dr.

Papp Huba, Dr.

Fogorvos
Egyesületi Fogorvosi szekció vezetője
Rendelés
Rendelési hely: 
Budapest, V. ker.
Bejelentkezés: 
318-2282, 20-342-1916

1998-ban végeztem a SOTE Fogorvostudományi Karán, 2001 óta fog- és szájbetegségek szakorvosa vagyok. A klasszikus homeopátiát 2002-ben kezdtem el tanulni a Magyar Homeopata Orvosi Egyesületben, ahol sikeres nemzetközi vizsgát tettem. 2004 óta a Fogorvosi Szekció vezetője vagyok. Rendszeresen tartok előadásokat, jelennek meg cikkeim, „A homeopátia kézikönyve” egyik szerzője vagyok. A homeopátia mellett hipnózissal, craniosacralis terápiával foglalkozom, illetve antropozófiás foggyógyászatot tanulok. A fogászatban a homeopátiát mindennaposan alkalmazom. Munkámban - a holisztika jegyében - két kulcsproblémában mélyedtem el: a szuvasodások megelőzésében és a fogágybetegségek kezelésében. 

Nős vagyok, két gyermek édesapja.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (NEA-UN-18-M-0648) ebben az évben az MHOE működésének támogatása - 2018. című pályázati program keretében egyesületünket támogatásban részesítette.