Ignatia

Szeretnék érdeklődni,hogy ha szúró furcsa enyhe szorongató érzést érzek a torkomban akkor bátran szedjem az Ignatia c15-öt ..? (Homeopata ajánlotta,akkor szinte gombócot éreztem,de ez már enyhült ) Bizonytalan vagyok,h erre az érzésre is lehet bátran bekapkodni a gólyócskát? A választ előre is köszönöm...

Orvos válaszol

Kedves Ilon.

Igen, szedje bátran az ajánlott szert napi 1x. Ha javulnak a tünetei, ritkábban vegye be, ha 4-5 nap alatt nincs változás, hagyja abba és keresse fel a homeopatát.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.