Hosszantartó köhögés

Tisztelt DR.ÚR/NŐ! 8 éves kisfiamnál februárba kezdődött torkgyulladás, nagyon csuny köhögéssel. Kaptunk antibiotikumot. Aztán ugytünt elmulik a köhögés, de nem visszamentünk gyerekovosunkhoz és ujból antibiotikumot irt, hörgőtágitót, aztán ez megint nem volt jó, mert a köhögés hol alább hagy hol erősödik, már azt hisszük és egyszer csak megint rájön. Voltunk fül-orr gégészeten, ott minden renben volt. Az orvosunk  azt mondta, hogy olyan mintha egy csőböl köhögne. A kis tüdeje tiszta. Aköhögés a mai napig fennáll, van ugy egész nap semmi aztán estére megint lefekvés elött. kérem adjon valami homeopátiás szert ami végre megállitja a köhögését. Válaszát elöre is köszönöm!

Orvos válaszol

Kedves Kérdező, 

A köhögés homeopátiás kezelése összetett dolog. A tünetek pontos ismeretében lehet csak jó szert választani, és lehet hogy a légúti betegséghajlam miatt alkati kezelés is szükséges lehet, ez homeopata orvos feladata. Nem áll rendelkezésemre elegendő információ a pontos szerválasztáshoz, javaslom hogy keressenek fel egy homeopátiás orvost. A tünetek enyhítésére megpróbálhatják a Drosetoux szirup szedését. 

Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.