Mentálhigiénés hétvégi továbbképzésünk

2015. szeptember 10., csütörtök

Lelkesen készülünk az október 3-4-i Mentálhigiénés hétvégi továbbképzésünkre. Amint arról korábban már hírt adtunk, a Függés és függetlenség témáját járjuk körbe, sok oldalról. A homeopátiás előadásokat pszichológiai, antropozófiai, addiktológiai előadásokkal is fűszerezzük. 

Néhány ízelítő a programból

Dr. F. Várkonyi Zsuzsa népszerű pszichológus lesz egyik vendégünk. A Függés és függetlenség alkati és önismereti tényezői című előadásáról:

Függés és függetlenség a legfontosabb kapcsolati dimenziók közé tartozik. Tucatnyi homeopátiás alkatnak ez a legjellemzőbb adottsága. Szó lesz néhány szélsőségesen független személyiségalkat (pl. a Nux vomica, a Sulphur, a Mercurius) működésmódjáról és patológiájáról, és ugyanígy egy pár szélsőségesen függő konstitúció (pl. a Carcinosinum, a Staphysagria, a Lac caninum) mozgatórugóiról és élethelyzetük ön-megítéléséről. A függés tekintetében kétarcú Lycopodium szintén érdekes gondolatokat ébreszthet.”

Mátray Árpád és Jakab Ferenc állatorvos kollégák a Gazda – állat kapcsolatról mesélnek.

Az előadók esetek, és homeopátiás szerek említésével bemutatják, hogy az ember, a gazda, és társállata, (kutyája, macskája, lova) esetenként rendkívül szoros érzelmi kötődésük révén, hogyan hatnak egymásra. Miként lehetséges az, hogy a gazda mentális folyamatai a társ(állat)ában szomatizálódnak, s ezek a tünetek hogyan oldhatók fel az állat számára adagolt „megfelelő” homeopátiás szerrel?”

A csatolt órarendben találjátok a folytatást. Hamarosan újabb részleteket küldünk a programból. 

A képzés akkreditált: 10 kreditpont orvosoknak. Részvételi díj: 32 000 Ft/ 2 nap.

Várunk szeretettel!

A tanfolyam szervezője, Katona Edit.

Értékeld a cikket: 
Még nincs értékelve
Rovat: 

Küldj egy cikket

Olvastál még hasznos cikket a témában? Küldd el nekünk a cikk linkjét!

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.