Járványon innen és túl

Tapasztalt klinikus homeopatáink beszámolói az elmúlt évből

Ára: 8.000 Ft + tagdíj

Hol: 

 

 

Kedves Tagjaink!

Kiemelten fontos két részes sorozatra szeretnénk felhívni a figyelmeteket:

Rendszeres témánk a Homeo Café-n az egy éve húzódó járvány helyzet megbeszélése. Fontos szempontok, információk, gyógyítási tapasztalatok, oltás és minden, amit el tudtok képzelni, szóba kerül.

Visszatérő résztvevőjévé vált a csoportnak Zelcsényi Judit és Molnár Mariann is, akik észrevételeikkel, tudásukkal színesítették a beszélgetést és okították a fiatalabbakat. 

Nagyon örvendetes, hogy mindkét előadó igen mondott arra a felkérésünkre, hogy megosszák velünk azokat a tapasztalatokat, élményeket, izgalmas eseteket, melyeket az elmúlt rendhagyó év során szereztek. 

 

Ára: 8.000 Ft + tagdíj (11649001-50427900-49000006)

Jelentkezés:  iroda@homeopata.hu

Homeopatáknak és képzésben lévő hallgatóknak ajánljuk.

Hozzáférés: 30 nap

A tanfolyamon való részvételhez homeopátiás előképzettség szükséges. 

A tanfolyamra  MHOE tagokat és más homeopátiás oktató szervezetek tagjait várjuk.  

Járványon innen és túl 1.

Tapasztalt homeopatáink beszámolói az elmúlt évből

Előadó: dr. Zelcsényi Judit

Az elmúlt egy évben kezelt betegeim közül kiválasztottam néhány esetet, melyek mindegyike valamilyen szempontból számomra tanulságos volt, ezért szeretném megosztani Veletek.”

Szeretettel várlak Benneteket!

Zelcsényi Judit

Járványon innen és túl 2. 

Tapasztalt homeopatáink beszámolói az elmúlt évből

Előadó: dr. Molnár Mariann

"Kb. 150 igazoltan covid-os betegem sikeres kezeléséről/”távkuruzslásáról” és remélem, hogy ennél sokkal több egészségesem sikeres prevenciójáról fogok beszámolni.

Beszélek a covid-oltásokhoz való (v)iszonyomról is."

Szeretettel várlak Benneteket!

Molnár Mariann

 

Előadóinkról: 

dr. Zelcsényi Judit

Bemutatkozás:

1962-ben „summa cum laude” diplomáztam az akkor” Budapesti Orvostudományi Egyetem” néven működő SOTE-n.

Két évet a székesfehérvári kórház gyermek és fertőző osztályain dolgoztam, majd 6 évig a Schöpf Merei Ágost koraszülött kórházban , ennek beteg koraszülött osztályán alapoztam meg igen kemény munkával gyermek és főleg csecsemőgyógyászati tudásomat, majd nyugdíjazásomig házi gyermekorvosként dolgoztam.

 Akkortájt az akadémikus orvoslás már erősen zsákutcában járt, én nem tudtam elviselni, hogy néhány éves gyerekeknek sokszor azt kell mondani, hogy tanítsuk meg együtt élni a panaszaival, vagy hogy nem gyógyítható ugyan de gyógyszerekkel, spraykkel egész életében  jól egyensúlyban tartható. Ezért továbbra is kerestem a „más utak” lehetőségét. A 90 es évek elején kezdődött a nyitás az országban az alternatív gyógyítás felé. Azonnal mindenbe belevágtam: reflexológia, Rejki stb., de egyiket sem éreztem az utamnak. Végül egy „véletlen”találkozás Takács Györgyi állatorvossal,- aki lelkesen beszélt az akkor tanult homeopátiáról- úgy gondoltam, ez lesz az utolsó próbálkozásom az alternatív gyógymódokkal,- megtanulom, hogy kimondhassam, ez sem az igazi út, ( én ugyanis csak akkor mondok véleményt bármiről, ha azt előbb megtanultam). Elkezdtem Igor Tyimosenkónál a tanulmányaimat és kimondtam hogy ez az én utam.  Akkor még kevesen voltunk, vak vezet világtalant módjára segítettük egymást, és tanultunk folyamatosan Igor után „Dorcsi bácsitól” (Dorcsi prof.) és csapatától, Az angoloktól Peter Chappel és kollegáitól és így tovább.  1992-ben már mi magunk is ( Dorcsi bácsi jóváhagyásával) tanítottuk a homeopátiát. Jómagam lelkesen tanítottam 2001 ig.

2000-ben az akkori Orvostovábbképző Egyetemen magyar vizsgát tettem, később a nemzetközi vizsgát is megszereztem.

30 éve gyógyítok homeopátiával.

Elsősorban gyerekeket gyógyítok, egy egészen speciális része a munkámnak a perinatalis problémák kezelése, de egyre többet foglalkozom felnőttekkel is, szigorúan betartva azt, hogy amiben orvosilag nincs gyakorlatom felnőtteknél, azt nem vállalom. Nagyon határozottan vallom, hogy orvosi háttértudás nélkül nem szabad homeopátiával gyógyítani.

dr. Molnár Mariann

http://www.molnarmariann-homeopatia.eu/WP/

1955-ben születtem Budapesten. A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi karán 1979-ben szereztem „summa cum laude” diplomát, csecsemő-gyermekgyógyászatból 1983-ban szakvizsgáztam jeles eredménnyel. Az Ajkai Kórház Csecsemő-gyermekosztályán dolgoztam, majd Gyálon lettem körzeti gyermekorvos. A Rákospalotai Leánynevelő Intézetben intézeti orvosként töltöttem 3,5 évet. 1993-ban kezdtem főállásban a homeopátiás és gyermekorvosi magánrendelést Zuglóban, majd 1996-tól Újpesten folytattam. Több alternatív gyógymód megismerése után találtam rá a „hasonlót hasonlóval” gyógyítás útjára. Első homeopátiás tanfolyamaimon még a tiltás idején a Meridian Centrum, majd 1991-ben az Eurosana szervezésében vettem részt. 1992-től lettem hallgatója a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület által szervezett alapképzésnek és rendszeresen magyar és neves külföldi oktatókkal szervezett kiegészítő tanfolyamoknak, eljutottam több külföldi kurzusra és kongresszusra is. Természetesen a csecsemő-gyermekgyógyászati tudásomat is folyamatosan karbantartom.1997-ben London College of Classical Homoeopathy Diplomáját, 2000-ben a Semmelweis Egyetem Licence vizsgáját szereztem meg. 2007-től az ECH Diplomát, mint „honoris causa” kaptam meg.1993-tól a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület alaptanfolyamainak, bevezető- és kiegészítő kurzusainak társaimmal oktatója és felelőse, a tanfolyami jegyzeteknek társszerzője voltam. 1993-2001-ig vezetőségi tagként, ezt követően támogatóként is részt vettem az Egyesület munkájában. Mintegy tíz allopátiás kongresszuson tartottam homeopátiás előadást. 1992-től rendszeresen tartok ismeretterjesztő előadásokat természetgyógyászoknak, laikusoknak is, publikálok folyóiratokban, interneten.

Regisztráció

Jelentkezés a tanfolyamra - e-learning

Kérjük, figyelmesen töltse ki. A csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.