"ARANY SPIRÁL"

Egy új imponderábilia és provingja

Hol: 

E-learning

Ára: 6.000 Ft + 14.000 Ft tagdíj

Számlaszámunk: 11649001-50427900-49000006

Az előadás diái magyarul is elérhetőek.

Program:

Bevezető - Székely Andrea

Az Arany spirál  - Danica Apolline (követő tolmácsolás: Székely Andrea)

  • A szer ötlete és elkészítése
  • A proving módszertana
  • Az Aranymetszés, a Fibonacci számsor, a Mandelbrot sorozat és az Arany spirál
  • Materia medica: a szer témái és tünetei
  • Klinikai verifikáció: esetpéldák
  • Növénykísérlet
  • A legújabb tapasztalatok poszt covid esetekben
  • A szer beszerzése

Kérdések az előadóhoz és válaszok - Moderál: Székely Andrea

Az előadóról: Danica Apolline

A nevem Danica. Homeopata vagyok, a Blueprint Essences alapítója. Angliában élek. A gyógyítás mellett írok és előadok egészségről, gyógyászatról, táplálkozásról, boldogságról, etikus üzletvitelről és gyönyörű bolygónk védelméről. Hogyan jutottam el idáig?

Mindig is lenyűgözött az egészség, az orvostudomány és a test. Meg akartam érteni, hogy a szervezetbe kerülő anyagok hogyan változtatják meg annak működését - és számomra erre az orvostudomány volt a legerősebb terep. Éveken át részmunkaidőben dolgoztam egy vegyészetben és elhatároztam, hogy gyógyszerész leszek.

18 évesen mentem az egyetemre, hogy gyógyszerészetet tanuljak. Életem első pánikrohamát az egyik pótvizsgán kaptam. Emiatt meg kellett ismételnem az első évet. Keményen dolgoztam, elég okos is voltam, de nem tudtam újra átvészelni a vizsgákat. A gyógyszerészet helyett pszichológiára adtam a fejem; a diploma megszerzése után pedig egy ideig súlyos mentális problémákkal küzdő emberekkel dolgoztam.

Az anyagok, különösen a gyógyszerek testre gyakorolt hatása azonban továbbra is lenyűgözött, a homeopátiás gyógymódot pedig különösen figyelemre méltónak találtam. Ezért lettem homeopata, amiben végül kiteljesedtem. Ha most gyógyszerész lennék, talán nem látnám és nem érteném meg azt, aminek a jelenlegi munkám során részese lehetek. Az az érzésem, hogy az élet azért vitt más irányba, hogy megtanuljam mindazt, amit meg kellett tanulnom és ezt másokkal is megoszthassam.

Legújabb könyvem az egészségről és gyógyulásról a “Nature’s Medicine Code”.

Azért a szívem mélyén egy fesztiválozó, régi vágású lány vagyok, akinek kedvence a Csillagok Háborúja és a Harry Potter és aki szereti megtapasztalni az emberek egymás közötti csodálatos és véletlenszerű kedvességeit.

Regisztráció

Jelentkezés a tanfolyamra - e-learning

Kérjük, figyelmesen töltse ki. A csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.