Antibiotikum: barát vagy ellenség? Lehetőségek a rezisztenciakrízis küszöbén

Lehetőségek a rezisztenciakrízis küszöbén

Ingyenes

MOTESZ interdiszciplináris konferencia az MHOE rendezésében

Az antimikrobiális rezisztencia (AMR) - a baktériumok, paraziták, vírusok és gombák antimikrobiális szerekkel szembeni növekvő ellenállóképessége már az egész világra kiterjedő súlyos közegészségügyi veszélyt jelent. 

Milyen lehetőségeink, feladataink vannak az antibiotikum-rezisztencia problémájának csökkentésében? Hol a helye ma az antibiotikumoknak, a fitoterápiának és a homeopátiának? Mikor kötelező antibiotikumot használni és mikor kerülendő? Mikor vessük be a homeopátiás gyógyszereket és a gyógynövényeket?

A MOTESZ és az MHOE 2016. szeptember 9-én megrendezett közös konferenciája azokat a megoldásokat kereste, amivel a konvencionális orvoslás, a kiegészítő és alternatív gyógyítás  (CAM) hozzájárulhat ahhoz, hogy csökkenjen az AMR problémája.

A program részletei:

  • Kinek ajánljuk: a komplemeter medicina töbféle területe iránt érdeklődő egészségügyi szakembereknek, az antibiotikum-rezisztenciáról holisztikusan gondolkodóknak
  • Előadások száma: 6
  • Időtartam: 166 perc = 1,77 óra
  • Hozzáférés időtartama: 15 nap
  • Díja: ingyenes
  • További információ: iroda@homeopata.hu

Kapcsolódó anyagok

Tanfolyamfelelős

Regisztráció

Jelentkezés a tanfolyamra - e-learning

Kérjük, figyelmesen töltse ki. A csillaggal megjelölt mezőket semmiképp ne hagyja ki.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.