Zeel

A befagyott vállamra 3-szor kentem Zeel kenőcsöt, és 2db Zeel tablettát vettem be az elmúlt napokban, amitől egy kis javulást éreztem, majd az éjszaka erős fájdalomra, szorongásra, rossz közérzetre ébredtem. Ijesztő. Természetesen nem kentem ma és nem vettem be tablettát. Szeretném megkérdezni, hogy mi a teendő? Válaszát köszönöm.

 

Orvos válaszol

Kedves Mária!

Szinte kizárt, hogy a Zeel okozta a panaszait, de ha meg van győződve róla, használjon mentolos kenőcsöt vagy néhány szem mentolos cukorkát. A homeopátiás szerek hatását, tapasztalatom alapján, rövid idő alatt megszünteti. Ha nem múlik a rossz közérzete, akkor nem a Zeel okozta, tovább kell lépni. 

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.