Védőoltás covid ellen

Érdeklődnék a tisztelt homeopata orvosoktól, hogy milyen nézőpontot képviselnek a covid oltással kapcsolatban? Javasolt önök szerint beadatni? Ha igen, mennyire sürgősen? 25-30 közötti pár, 2 gyerekkel.

Orvos válaszol

Tisztelt Kérdező!

 Nagyon sok homeopata dolgozik Magyarországon, így nem lehet egységes álláspont, mindenki a saját kutatása, olvasása és meggyőződése alapján dönt. Egy biztos, a homeopaták gondolkodásában a megelőzés lehetősége első perctől kezdve ott van, mégpedig  homeopátiás módszerekkel és gyógyszerekkel. Ez már akkor felállt, mikor még a védőoltás szóba sem jött. Időközben elkészültek és hozzáférhetővé lettek a vakcinák. Hogy melyik homeopatát milyen irányba terelt ez a lehetőség, azt nem tudhatjuk. A homeopátiás kiegészítő kezeléssel mindazokat tudjuk támogatni, akik a védőoltást választják és azokat is, akik nem.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna
 

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.