Segítség kérés

Üdvözlöm!

Papillaris Carciomát diagnosztizáltak nálam nemrég. Felborult a vérnyomásom, és a pulzusom, amire jelenleg Valsartan Sandoz, Lecalpin, Raenom szereket írt fel az orvos, de ezzel is nagyon ingadozó a vérnyomásom, zsibbadnak a végtagjaim, szédülök sokszor. Várhatóan a pm műtét után fogok rendbe jönni. Van-e lehetőség homeopátiás segítségre a vérnyomásom rendezésében?

A másik, hogy Frontint vagy Xanaxot javasoltak hogy kezdjek el szedni (amit én nagyon elkerülnék) mivel azt mondják, h a stressz is emeli a vérnyomást, és esetleg azzal is lehetne csökkenteni a magas értékeket.  Ilyen esetre kaphatnék homeopátiás javaslatot? Jelenleg levendula olajat kenek magamra, ez zavarhat e homeopátiás kezelésnél?

Nagyon szépen köszönök minden segítséget!

Tisztelettel:

Vivi

Orvos válaszol

Kedves Vivi!

Panaszai szerteágazóak, ezért nem lehet így, interneten keresztül szert ajánlani. Részletes kikérdezés, felmérés és elemzés után lehet alkati és egyéb szereket választani, ehhez azonban fel kell keresnie egy homeopatát.

Jobbulást kívánok!

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.