Rüh homeopátiás kezelése

Szeretném megkérdezni, hogy rüh kezelésére, a fertőzéstől való megszabadulásra van-e homeopátiás megoldás vagy a hagyományosan alkalmazott atkaölő krém melletti homeopátiás támogatásra.

Orvos válaszol

Kedves Carmen.

Mivel a rüh nagyon fertőző, és hagyományos kezeléssel, valamint a kötelező higéniás munkálatok ( ruházat, ágynemű átmosása) jól kezelhető, nem javaslom a hagyományos kezelés mellőzését. Emellett sokat segíthet a Sulfur C15 napi adagolása, valamint a Psorinum C30 heti kétszeri adása.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.