Rossz alvó baba

Kedves Szakértők!

A lassan 10 hónapos kisfiam születése óta nagyon rossz alvó! Nehezen megy az elalvás bármivel is próbálkozok. Sokszor túlpörög, ilyenkor még nehezebb az altatás. Olyan mintha küzdene az alvás ellen. Ez a nappali és az esti alvásnál is így van, de délután és este a legnehezebb. Éjszaka minimum 3x kel, de van olyan hogy óránként/2 óránként. Van, hogy hamar megnyugszik, de van olyan hogy a karomban is sír. Jelenleg fogzás is nehezíti a dolgokat(már kibújt 6, de még mindíg jön). Mozgás fejlődése is beindult. Mászik, ül és 3 hete már álldogál is.Sok inger is éri.

Milyen szert/szereket ajánlanak és milyen adagolásban?

Köszönöm szépen!

Orvos válaszol

Kedves Kérdező, 

Coffea C12 vagy CH15-t adjon a babának, lefekvés előtt 2 órával oldjon fel 2 golyók egy kevés vízben és itassa meg vele, hét napig minden este. Ha ez nem segít, a Tentoba-Homeo komplex készítményt próbálja meg. 

Üdvözlettel, dr. Tóth Marian

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.