Pikkelysömör

Tisztelt Doktorúr/Doktornő!

21 éves lány vagyok,több mint egy éve küzdök szóródó pikkelysömörrel. Rengeteg gyógymódot kipróbáltam már. Sajnos semmi nem használt, társadalmi életvitelem is romlott emiatt. Szeretnék végre tünetmentes lenni. Milyen homeopátiás készítményt ajánlanának nekem?

Válaszukat nagyon köszönöm!

Orvos válaszol

Kedves Kérdező! A pikkelysömör olyan krónikus betegség, melyet csak egyénre szabottan lehet eredményesen homeopátiával kezelni. Ezért azt javaslom, hogy forduljon homeopata orvoshoz, aki a teljes anamnesis és fizikális vizsgálat után tud majd Önnek homeopátiás kezelést alkalmazni. 

Üdvözlettel: Dr. Sal Péter

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.