Pfizer utáni panaszok

Üdv!
2 oltáson vagyok túl, egy pfizert májusban, egyet júniusban kapva.
Az első után néhány nappal jobb oldalon hasi panaszaim kezdődtek. Bordaív körül, illetve az alatt, néha teljesen fenn, néha inkább a köldöktől jobbra fáj, szúrkál. A fájdalom tompa, de azért érezhető és zavaró.
Hasi uh készült kb 3 héttel az első oltás után, epekőre gyanakodva, de negatív.
A második oltás után is ugyanezen panaszok vannak, jelenleg is épp fáj kb 3 napja. Háziorvos tehetetlen.
A fájdalom ha megjelenik akkor egyszerre kb 6-8-10 napot is tart, majd elmúlik pár napra és utána újra kezdődik a kör.
Én már arra is gondoltam, hogy esetleg háti izom? fájdalom sugárzik előre.... sajnos a hátam is sokat fáj, bár néha meg étkezéshez tudom kötni a dolgot...
Széklet rendben, savasság és gyomorégés gyakran van. Puffadás szintén.

Orvos válaszol

Kedves Borka!

Mindenképpen keressen fel személyesen egy homeopatát.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.