PCOS

Inzulinrezisztencia, túlzott stresszelés, lelki problémák és ebből kifolyó egyéb hormonális (enyhe pm alulműködés, pcos, mellékvese fáradtság), ételintoleranciák, emésztési problémákkal küzdöm. Úgy tudom alkati szer az , amit legjobb lenne homeopátia terén megtalálni. vagyok, de bárhova el tudok menni ha úgy adódik. Tudnának szakembert ajánlani, aki esetleg kifejezetten ilyen területekre is hangsúlyt fektetve tudna segíteni?

Köszönöm szépen.

Orvos válaszol

Kedves Kérdező. Honlapunk orvoslistáján keressen homeopatát, mert problémáira valóban szükség van kezelőorvosra. Email címekre nem tudunk választ küldeni.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.