Összetett panaszok

Tisztelt orvos csapat!

2 db pfizer oltást kaptam, sok halogatás, utánaolvasás, érdeklődés után.

Nagyon sokáig tiltakoztam az oltások ellen, majd végül (főleg a betegség miatti félelemből) beoltattam magam.

Azóta, főleg a picit több mint 1 hete kapott 2. oltás óta szédelgés, gyengeség, néha a semmiből totális pánikérzet a tünetek miatt, halálfélelem (most pont, hogy az oltások hosszútávú hatásairól, szövődményeiről kapunk sorban rémhíreket) szokott rám törni. Néha azt sem tudom hol áll a fejem, mintha a szemem is gyenge lenne, ide-oda ugrálna a szemem (érzésre), ilyenkor nagyon szédülök.

úgy érzem rossz döntést hoztam, szorongok, rágódom a döntésen, persze megváltoztatni már nem tudom.

Jobb oldali bordaív alatti fájdalmak, nagy tenyérnyi helyen fáj, erős puffadás, sok sav, böfögések, hasmenés jellemzi még a 2. oltás utáni napjaimat, a mai napig fennállnak ezek.

Hallottam a pfizer nozódáról (?) mendemondákat, de sehol nem találok erről infót a neten. Van-e értelme ennek utánajárni, bevenni? Javíthat-e ez a tüneteimen?

köszönöm!!

 

Orvos válaszol

Kedves Borbála!

Oly sok a panasza, hogy mindenképpen homeopata segítsége kell és nem öngyógyítás. Szépen ki lehet menni ebből az állapotból a homeopátia segítségével. Hogy ennek a kezelésnek része legyen-e az oltási nozóda, ez a kezelő döntése lesz. Mindenképpen jelentkezzen be egy hp orvoshoz. Az meg, hogy mi okozta, ez már egy másodlagos kérdés, nem érdemes rágódni rajta.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.