Összetett panaszok

Tisztelt orvos csapat!

2 db pfizer oltást kaptam, sok halogatás, utánaolvasás, érdeklődés után.

Nagyon sokáig tiltakoztam az oltások ellen, majd végül (főleg a betegség miatti félelemből) beoltattam magam.

Azóta, főleg a picit több mint 1 hete kapott 2. oltás óta szédelgés, gyengeség, néha a semmiből totális pánikérzet a tünetek miatt, halálfélelem (most pont, hogy az oltások hosszútávú hatásairól, szövődményeiről kapunk sorban rémhíreket) szokott rám törni. Néha azt sem tudom hol áll a fejem, mintha a szemem is gyenge lenne, ide-oda ugrálna a szemem (érzésre), ilyenkor nagyon szédülök.

úgy érzem rossz döntést hoztam, szorongok, rágódom a döntésen, persze megváltoztatni már nem tudom.

Jobb oldali bordaív alatti fájdalmak, nagy tenyérnyi helyen fáj, erős puffadás, sok sav, böfögések, hasmenés jellemzi még a 2. oltás utáni napjaimat, a mai napig fennállnak ezek.

Hallottam a pfizer nozódáról (?) mendemondákat, de sehol nem találok erről infót a neten. Van-e értelme ennek utánajárni, bevenni? Javíthat-e ez a tüneteimen?

köszönöm!!

 

Orvos válaszol

Kedves Borbála!

Oly sok a panasza, hogy mindenképpen homeopata segítsége kell és nem öngyógyítás. Szépen ki lehet menni ebből az állapotból a homeopátia segítségével. Hogy ennek a kezelésnek része legyen-e az oltási nozóda, ez a kezelő döntése lesz. Mindenképpen jelentkezzen be egy hp orvoshoz. Az meg, hogy mi okozta, ez már egy másodlagos kérdés, nem érdemes rágódni rajta.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.