Oltás után

Tisztelt Doktornő /Doktor Úr!
Lányom 30 hetes terhes volt, mikor Pfizer-rel oltottak. A 2. oltást már szülés után kapta. Az unokám 3 hónapos és felmerült a gyanú, hogy egyben autista tüneteket mutat. Már voltak neurológusnál, vizsgálták a látását és hallását is. Jelenleg csak anyatejet kap. Milyen megoldást javasolnak az oltás kivezetésére? Illetve segítség lehet - e..
Nagyon köszönöm válaszát!
Üdvözlettel

 

Orvos válaszol
Kedves Katalin!
Erősen kétséges a három hónapos korban felmerülő autizmus. Oltás kivezetés mindig lehetséges, utólag is, azonban probléma esetén személyre szabottnak kell lennie, ezért ha a baba kivizsgálása befejeződött, keressenek fel egy homeopatát, aki mind az édesanyával, mind a kicsivel tud foglalkozni.
Üdvözlettel
dr. Sebő Zsuzsanna
 

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.