Oltás ismét 2.

Olyasmi felől érdeklődnék, szeretnék tanácsot kérni, hogy a megkapott covid oltás esetleges hatásait, mellékhatásait, hogyan lehetne a szervezetből kihajtani, semlegesíteni, hogy a későbbiek során ne okozhassanak gondot.

Nagyon sok rosszat hallottam és lettek problémáim, de többet nem szeretnék, ezért ha van esetleg valamilyen homeopátiás, vagy gyógynövényes megoldás erre, megköszönném, ha segítenének nekem.

Orvos válaszol

Kedves Zsuzsanna,

Kérjük, olvassa el korábbi válaszainkat az oltásokkal kapcsolatban.

Köszönjük

 

 

 

 

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.