Oltás

Jó napot!

12 éves lisztérzékeny lány ismétlő MMR oltás után 24 nappal furán viselkedik, étvágya sem a megszokott. Első után is éreztem változást, jelentősen. 15 hósan csak Thuyat kapott, most MMR-Impf.2 C30 - at előtte napon, aznap, majd 4.napon. Covidot előtte 4 hónappal abszolválta, utána homeopátiával és gyógynövényekkel méregtelenítettünk. Ajánlanak még kivezetést?

Köszönöm.

Orvos válaszol

Kedves Dorottya!

Érdemes lenne végig csinálni a kivezetést emelkedő potencia sorozattal. 

Javaslom, hogy konzultáljon ennek pontos módjáról egy homeopatával, akivel megbeszélheti az oltás kivezetését a szakmai protokoll szerint 

Most is adhat Thuja-t 30CH higításban, 1x5 golyót 3 egymást követő napon. 

És még ott a Ledum is, ha a Thuja nem segít, próbálja meg ezt is, hasonló adagolásban. 

Üdvözlettel, 

dr. Tóth Marian

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.