Oltás

Üdv,

30-as pár vagyunk, ovis gyerekkel. (Ő jelenleg épp 4 hete kórházban/itthon, betegen), férjem multinál dolgozik, rengeteg kollégával, sok a kontaktunk...
2 pfizert kaptam, legutolsót májusban.
3. Oltást nem szerettem volna (eddig?), de rengeteg tragédiát hallani és teljesen bizonytalanok vagyunk + félünk a vírustól, egyszer olyan infót, hogy muszáj oltatni, aztán olyat, hogy elég a 2...
Önök a 3..oltás pártján állnak? Javasolják a jelen helyzetben?
Köszönöm ha válaszolnak.

Orvos válaszol

Kedves Barbi!

Mi nem állunk oltással szemben, vagy mellett. Próbálunk a pácienseknek alternatív, komplementer megoldást javasolni a különböző panaszok és egészségi állapotok esetében. Így ismeretlenül csak azt tudjuk mondani, a szakmai javaslat, a 6 hónappal korábban oltott betegek újabb oltás felvétele. Ha az oltás mellett döntenek, van lehetőség homeopátiás oltási kivezetésre a mellékhatások megelőzésére és/vagy kezelésére.
Rövid távon: Ledum C 30, oltás után aznap és másnap. (Helyi reakció enyhítése), ha hosszabb távon kell kivezetés, akkor alkati kezelés +az oltóanyagból készült homeopátiás szer adása a lehetőség, ehhez jelentkezzen homeopata orvosnál.

Üdvözlettel

dr. Sebő Zsuzsanna

 

 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.