Nyugtalan baba, anyai hangulatzavar

Szép napot! Érdeklődni szeretnék hogy babáknak, nyugtalanságra, hasfájásra milyen bogyókat lehet adni? Lehet e egyáltalán?

Engem pedig a szülés utáni lehangoltság, depresszió elleni bogyó érdekelnének.

Köszönöm a segítséget!

Orvos válaszol

Kedves Anita. Számos választ adtunk már nyugtalanság és hasfájás témájában. Kérem olvassa el a honlapunkon ezeket a „Kérdezzen” rovatban.

A szülés utáni lehangoltságot pedig csak homeopatával való személyes konzultáció után lehet orvosolni.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.