Nyálcsorgás kutyánál

Jó napot kívánok!

Kutyám időszakos nyálcsöpögésével szeretném homeopátiás állatorvos tanácsát kérni (remélem, feltehetem ezen a fórumon, ha nem, elnézést kérek!)
Nem jöttünk rá a kiváltó okra, de időnként kisebb-nagyobb mértékben folyamatos nyálcsöpögés alakul ki 7 éves kutyánknál. A csöpögés az elmúlt alkalommal másfél napig tartott. Histaminnal próbálkoztam, eredménytelenül.
A kutya egészséges, játékos, ragaszkodó, kiegyensúlyozott természetű.
Előre is köszönök minden tanácsot.

Tisztelettel
 

Orvos válaszol
Tisztelt Kérdező!
 
www.homeopatia.info.hu oldalon tegye fel kérdését homeopátiás állatorvos kollégánknak.
 
Üdvözlettel
dr. Sebő Zsuzsanna
 

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.