Női vérzés

49 éves vagyok, már többször volt rendhagyó menstruációm az elmúlt években. Jelenleg éppen egy ilyen abnormális verzésem van, ami eleinte minimális, majdhogynem alig észrevehető  vérrel járt. Akkor azt hittem be is fejeződött majd felerősödött és két napja löketszerűen távozik belőlem nagy mennyiségű  piros vér sokszor nagy alvadtvér darabokkal.

Mindig jellemző volt rám, hogy nagyon erős a menstruációm, de most nem érzem, hogy csillapodna. A kérdésem, hogy milyen homeopátias szer tudna segíteni? Ferrum metallicum?

Köszönöm előre is válaszukat!

Orvos válaszol

Kedves Kérdező, 

Vérzészavara valószínűleg a közelgő menopausa előjele lehet. 

Ha az erős vérzés továbbra is fennáll illetve rendeszeresen jelentkezik a menses során javaslom hogy mindenképpen menjen el nőgyógyászhoz. 

Sabina nevű homeopátiás szert próbáljon meg szedni, C12 vagy C 15 vagy 15 CH higításban, 3 napig 3x5 golyót majd 3 napig 2x5 golyót. 

Ha ez nem segít, javaslom hogy keressen fel egy homeopata szakorvost aki a teljes képet ismerve tud pontosan szert választani. 

Üdvözlettel, dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.