Lumbágo

T.Cim!

Már többször is homeopatiás szerrel gyógyultam. Éppen ezért fordulok Önökhöz. Két hete lumbágot diaktonizált a reumatologus. Tünetem: derék,csipőből jövö hajlatba kiható ,comba és végül térdbe is kisugárzó nagyon erős fájdalom.Erős orvosságok, inyekciók keseritik meg az életem. Most ott tartok,hogy viszonylag aludni tudok a fájdalomtól,de a bal lábam ahol csipőben is jelentkezett a fájdalom,gyenge,erőtlen,nehezen tudok ránehezedni főleg mikor a közlekedésnél magas lépcsőre kell felszálmom. Ugyanakkor ha kicsit többet megyek lábm erőtlen és fáradékony. Én aki koromhoz képest gyors és fürge járású voltam nehezen fogadom el ezt a tömény gyógyszer és inyekció szedését. Kérem segitségüket ,egy más irányt,mert ezt nem akarom elfogadni. Tanácsukat kiváncsian várom,mert ebben a kezelésben nem hiszek! Mert keveset javultam és nem vagyok orvosságpárti. Válaszukat türelmetlenül várom!

Tisztelettel: Zs.

Orvos válaszol

Kedves Zsuzsi.

Első és legfontosabb tanácsom, ne hagyja abba a hagyományos kezelést, hanem használjon homeopátiás szereket, és ha javulást észlel, úgyis csökkentik vagy elveszik a gyógyszereket. Ebben a heveny állapotban többféle homeopátiás gyógyszer jön szóba. Ha a kisugárzó fájdalom hirtelen jön, szinte ostorcsapásszerű, nagyon heves, rázkódásra romlik,akkor a Hypericum a megfelelő szer C,CH 15 vagy 30, napi kétszer, egyszer. Ha a fájdalom éjszaka rosszabbodik, nehezíti az ágyban való megfordulást, de melegre javul, akkor Nux vomica C,CH 15, napi egyszer, kétszer. Van még néhány lumbágóban jól használható szerünk, de ehhez többet kellene tudni Önről és a panaszairól. Amennyiben nem tapasztal javulást a fenti szerekre, javaslom keressen fel egy homeopatát (link), aki segít az Önnek legmegfelelőbb szer kiválasztásában.

Jobbulást kívánunk. dr. Sebő Zsuzsanna

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.