Krónikus hallójárat gyulladás

Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő!

Krónikus külső hallójárat gyulladással és fülkürt huruttal diagnosztizáltak. Több éve tartó fülfájás, kibírhatatlan fülviszketés, folyton vissza-visszatérő füldugulás és fülpattogás jellemzi a tüneteimet. Főképp a bal fülem érintett, de vannak olyan esetek mikor a jobb is.

Szédülés/ egyensúlyzavar miatt is kivizsgálás alatt állok, eddig nincs diagnózis.

Minden hajmosás alkalmával begyullad a fülem, (pedig már egy ideje külön figyelek rá, hogy víz ne érje a fülem) majd több hétig tartó gyulladás veszi kezdetét, mely aztán picit alábbhagy, és aztán az egész kezdődik elölről.

Ma kaptam meg egy leletet, mely szerint Aspergillus niger gombát tenyésztettek ki a külső fülem váladékából.

Kérdésem az lenne, hogy milyen szer, szerek lehetnek hatásosak esetemben? 

Orvos válaszol

Tisztelt Kérdező, 

Problémája krónikus betegség, több éve makacsul fennálló probléma.

Ezekben az esetekben is segíthet a homeopátia, de sajnos interneten kersztül, vizsgálat és alapos kikérdezés nélkül nem lehet olyan szert adni az Ön esetében ami biztosan segít. 

Keressen fel homeopata szakorvost, aki személyre szabott homeopátiás szerrel segíthet krónikus panaszán. 

Üdvözlettel, dr. Tóth Marian

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.