Krónikus betegség

Tisztelt Professzor!

Édesapám krónikus veseelégtelenségben szenved évek óta.
Sajnos az elmúlt időszakban szívinfarktusa is volt, amely során károsodást nem szenvedett a szíve.
Azonban a laboreredményei alapján a veséi rohamosan romlanak, így ajánlották a dialízist, amit szeretne valamilyen módon elkerülni.

A tanácsát szeretném kérni, hogy erre a betegségre tud-e valamit ajánlani.

Válaszát előre is köszönöm!

Orvos válaszol
Tisztelt Kérdező!
 
A homeopátiás szerek felirásánál a betegek pszichés mentális és testi tünetei segitenek, azaz a páciens szubjektiv beszámolója kell hozzá, hogyan éli meg a betegséget, mi javít és mi ront a panaszain. A klinikai diagnózis sajnos nem segít. 
Ezért azt javaslom, hogy a panaszokkal forduljon homeopata orvoshoz, aki felveszi az anamnézist és meg is vizsgálja édesapját, mert csak ennek alapján lehet esély jó gyógyszer felirására. 
 

Dr.Sal Péter

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.