Kibírhatatlan viszketés

Már november 17-e óta kínoz a bőrviszketés, mindig változó kiütésekkel. Voltam bőrgyógyásnál, és szteroid injekció aztán szteroid tabletta, két három féle kenőcs a bőrre... De nem használ semmi. Elküldtek góckutatás címén nőgyógyászara, fül orr gégészetre, fogászatra, és egy nutrív panel nevezetü vérvétere is. A véreredmény teljesen negatív lett, a többi helyen mindehol találtak apró változásokat de mindenhol az volt a diagnózis hogy a viszketést egyik sem indokolja nem okozhatja. Már tanácstalan vagyok, és közben egyre jobban viszket, ég sokszor szúr a böröm. nem tudom hogy Önök tudnak e nekem valami tanácsot adni, hogy mit merre hogyan tegyek! Már dolgozni sem tudok és több mint egy hónapja szinte alig alszom éjszaka az állandó vakarózás miatt! A két làbam, a térd környékén tiszta seb, és ha megvakarom akkor vérzik!!! Van számomra valami gyógymód? Vagy ez a vége az életemnek? Kérem tisztelettel a válaszukat. Anna.

Orvos válaszol

Kedves Anna. Mivel a hagyományos gyógyászat csődöt mondott az Ön esetében, jogos, hogy más utakat keres, és azt gondolom, van esély, hogy panaszait homeopátiával csökkentsük, akár megszüntessük. Egy ilyen régóta tartó és inkább általános tünet kezeléséhez azonban alkati (krónikus) szerre van szükség, ami csak egy hosszadalmas kikérdezés, un. anamnézis felvétel után lehet felállítani egy homeopatának. Azt javaslom, honlapunk orvoslistájáról válasszon egy kollégát, jelentkezzen be hozzá. Addig próbáljon meg napi egy alkalommal C,CH 30 Histamint bevenni (5 golyócska alkalmanként). Ha segít, néhány alkalom után már eredmény várható. Közben hetente tartson 1-2 nap szünetet.

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna 

Kérdezzen, válaszolunk

CAPTCHA
Kérjük, klikkeljen az alábbi jelölőnégyzetre, hogy biztosak lehessünk, nem egy spam robot próbál jelentkezni.

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.