Kemoterápiás kezelés

Tisztelt Homeopátiás Szakértők!

Kérem szépen a segítségüket! Rákban szenvedő idős ember vagyok. Tisztelettel kérdezem, hogy a kemoterápia alatt, milyen homeopátiás bogyó segítene a mellékhatások leküzdésében, és hogyan szedjem azt? Mellékhatások: fáradság, gyengeség, egész testet érintő fájdalom, hányás, láz, szívtáji fájdalom (amúgy a szívemmel eddig nem volt gond, de most szorít).

Köszönöm szépen!

Orvos válaszol

Kedves Ferenc!

A kezelés mellékhatásaként a szívet érintő ártalom is jelentkezhet, ezért ezt a tünetet feltétlenül jelezze onkológusának!

A fáradtság , gyengeség  szívelégtelenséget jelezhet, ezért kardiológiai vizsgálat is javasolt!

Ha a fenti vizsgálatok megtörténtek, akkor javasolt homeopátiás kezelés:

Chininum-arsenicosum C 12 vagy C15 golyóból szedjen heti 5 nap napi 2x5 golyót (1-1 dl vízben oldva, 3 óra alatt elkortyolgatva)A hatásnak már néhány nap után jelentkeznie kell, ha 1 hét utána sem érez javulást, akkor jelentkezzen homeopata orvosnál!

Köszönöm: Dr.Sal Péter, házi gyermekorvos, homeopátiás orvos, www.rozsavolgyirendelo.hu

A homeopata.hu oldalain található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon homeopátiás képzettséggel rendelkező orvoshoz, gyógyszerészhez!

A homeopátiás készítmények hatásossága a hagyományos (allopátiás) gyógyszerekéhez hasonló klinikai vizsgálatokkal általánosan nem igazolt.

A homeopátiás gyógyszer szedése nem helyettesíti az orvossal történő konzultációt, a diagnózis megállapítását és a javasolt egészséges életmódot. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha a tünetei az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által megadott időn belül nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak.